Нова книга описва президента на САЩ Доналд Тръмп заобиколен от

...
Нова книга описва президента на САЩ Доналд Тръмп заобиколен от
Коментари Харесай

Нова книга описва Тръмп заобиколен от екип извън контрол

Нова книга разказва президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп заобиколен от екип, който от време на време е "извън надзор ", съобщи Франс прес.

"Екип от пепелянки: моите невероятни 500 дни в Белия дом на Тръмп " излиза на книжния пазар в Съединените щати идната седмица. Неин създател е Клиф Симс, някогашен специфичен консултант на 45-ия американски президент. Той взе присъединяване в предизборната акция на Тръмп преди да стане част от службата за връзки с обществеността на Белия дом.

Вестник "Вашингтон пост ", публичното радио Ен Пи Ар и осведомителният уеб страница "Акшъс " разгласиха фрагменти от книгата на Симс.

Според "Вашингтон пост " книгата съдържа "сцени на безпорядък, нефункционалност, машинация и грубости сред президента, членовете на фамилията му и чиновници на държавното управление ".

Авторът подлага на критика и себе си, като признава намерено, че е бил управителен от упоритостта си, показва американският всекидневник.

"Невъзможно е да се отхвърли доколко чиновниците на Белия дом, в това число и аз, от време на време бяха безусловно отвън надзор ", написа Симс в книгата си.

Доналд Тръмп се стреми да наложи дух на преданост - линия, която към този момент бе разказана в записките на някогашния началник на ФБР Джеймс Коми, който президентът на Съединени американски щати уволни.

Симс загатва и за друго качество на Тръмп, разказано в предходни книги - неспособността му да се концентрира при подробни презентации.

Президентът на Съединени американски щати към този момент няма никакво доверие в екипа си след огромния брой течове на информация от Белия дом в медиите, написа Симс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР