Нова карта разкри къде расте опасна гигантска обикновена обикновена обикновена

...
Нова карта разкри къде расте опасна гигантска обикновена обикновена обикновена
Коментари Харесай

Новата карта на обикновената обикновена трева в Обединеното кралство показва точно къде расте опасно растение

Нова карта разкри къде пораства рискова гигантска елементарна обикновена елементарна трева в Обединеното кралство - показвайки, че на никое място в страната не е безвредно.

Опасното растение може да наподобява привлекателно, само че постоянно оставя хората, които влизат в контакт с него, със съществени мехури и ужасяващи изгаряния. Гигантската свинска трева може да аргументи съществени здравословни проблеми и е мощно дразнеща за кожата, защото нейните отрови проникват надълбоко в клетките.

Силно инвазивното растение се е популяризирало в Обединеното кралство, само че се среща по-често на някои места, в сравнение с други. Кралското градинарско сдружение разказва гигантската свинска трева по този начин: „ Въпреки че това поразително растение може да бъде привлекателно в избрани обстановки, множеството градинари ще желаят да го изкоренят, защото е евентуално инвазивно и сокът му може да аргументи тежки изгаряния на кожата. Той е необятно публикуван в дивата природа и съставлява сериозен риск за хората, които не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР