Нова жертва падна в капана на сериен изнасилвач в Пловдив.

...
Нова жертва падна в капана на сериен изнасилвач в Пловдив.
Коментари Харесай

Среднощно тежко престъпление в Пловдив! Полицията отцепи улица в квартал "Кючук Париж"

Нова жертва падна в клопката на сериен изнасилвач в Пловдив. Младо момиче е било изнасилено в персоналния й автомобил. Това се е случило довечера на крайната улица " Поручик Въльо Стефов " в квартал " Кючук Париж ". В този час два автомобила на полицията са отделили улицата и пренасочват коли по обходни направления. На мястото се намира екип от криминалисти с Криминална лаборатория, които изземат материалните доказателства и вършат оглед на региона благодарение на прожектори.  Това е втори случай на обезчестяване за последните две седмици. Млада пловдивчанка бе изнасилена в колата си на 7 декември вечерта.
Инцидентът с нея също е станал в " Кючук Париж ". Жертвата е 19-годишно момиче от квартала. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул чужд мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.



След гаврата, непознатият избягал в незнайна посока. Жертвата на принуждение незабавно е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала в детайли нападателя си.



На колата е изработен оглед, конфискувани са материални доказателства. За случая е известена и прокуратурата. Образувано е досъдебно произвеждане.



Дали става въпрос за един и същи причинител на закононарушенията, ще покаже следствието на пловдивската полиция.

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР