Нова измама - неканени майстори извършват непоискани ремонтни. Точно това

...
Нова измама - неканени майстори извършват непоискани ремонтни. Точно това
Коментари Харесай

Неканени майстори метнаха баба с 1000 лв., оправиха й керемидите ВИДЕО

Нова машинация - неканени майстори правят непоискани ремонтни. Точно това се е случило на 75-годишна жена от село Горна Крушица, община Струмяни.

Шестима мъже пристигнали в дома й и най-после си тръгнали с отлична награда за нищо работа.

В понеделник при Велика Георгиева пристигнал мъж, който в началото я помолил да му услужи с одеяла, тъй като се нанасял в квартира в селото и му трябвали завивки за децата. Така почнало всичко.

" Започнах да вадя одеяла, сподели, че им трябват за децата ", споделя старата женица пред Нова тв.

Докато дава юрганите си, с цел да направи положително дамата получава предложение.

" Обърнаха внимание на разхвърляните керемиди. Обясних им, че нямам пари да ги направя. Те споделиха, че се занимават тъкмо с това ", споделя Велика.

Жената пробвала да отклони предлагането, само че още неизказала се, вижда по какъв начин отнякъде идват още мъже и се качват на покрива.

" Качи се отгоре, разбута керемидите, излезе на покрива от горната страна и отиде при комина нагоре. Започна да смъква керемидите. Казаха, че за 100 лв. ще ми ги върнат назад ", прибавя дамата.

Засипана от думи и самохвалства от появилите се шестима майстори, бабата получила лист и химикал, с цел да подписва контракт. Без да има какво да направи, старата жена единствено станала очевидец по какъв начин за час и половина майсторите пренаредили здравите керемиди на покрива й. После почнал пазарлъкът.

" Дойде и стартира да ми изяснява - 25 квадрата по 40 лв. какъв брой костват. Значи 1000 лв., желал да му дам. Казах му, че за една дупка 1000 лева не мога да ти дам. Притесних се, въпреки всичко те са доста хора. Бях има дала 150 лв. за материали, дадох им и още 690 ", добавя Велика.

Накрая майсторите се съгласили на 840 лв. и си тръгнали с молбата дамата да не споделя с никого какъв брой на ниска цена са й взели, тъй като по принцип работели на доста по-високи цени и по този начин щели да си подбият пазара.

Полицията обаче реагирала бързо и откакто Велика Георгиева подала сигнал - керемидените майстори са арестувани в Кресненското дефиле. Оказва се, че са от села в областите Силистра, Хасково и Стара Загора. Жената е извикана в полицията с цел да ги разпознае.

В околните баба Велика ще си получи парите назад. Обещава си да внимава доста, даже и да желае да стори някому положително.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР