Нова измама на пътя грози добросъвестни и отзивчиви участници в

...
Нова измама на пътя грози добросъвестни и отзивчиви участници в
Коментари Харесай

Внимание! Хасковлийка алармира за измама с легнали на пътя роми

Нова машинация на пътя грози добросъвестни и дружелюбни участници в придвижването, бие паника хасковлийката Мария К в писмо до haskovo.net. Момиче от ромски генезис се е пробвало да инсценира пътен случай като се престори на блъснато от кола, само че номерът му не минал, излиза наяве от описанието на случката.

Мария К и брачният партньор й станали очевидци на очевиден опит за машинация нощес към 20.30 часа на ул. " Ком “. Семейството пътувало с автомобила си в посока бензиностанция " Шел ", когато на няколко метра от кръговото видели детето, лежащо неподвижно на пътното платно. Съпругът й спрял автомобила, в същия миг спряла и друга кола.

Жената обаче се усъмнила, тъй като преди години станала свидетел на сходна машинация. Ето по какъв начин я разказва хасковлийката: " Преди години бях неволна свидетелка от балкона на студентската ми квартира по какъв начин една ромка легна преднамерено на шосето, а детето й беше на спирка. Накара го да плаче. Спря кола, извикаха кола за спешна помощ. Като пристигна колата за спешна помощ, детето сподели, че индивидът, който се е обадил на Спешна помощ, е блъснал майка му. Стана огромен цирк “.

Вчерашната история траяла по горния сюжет. " Мъжът ми виждайки това дете, се върна до колата и ми сподели да звъня незабавно на 112 ", споделя по-нататък Мария К. " Аз му споделих да отиде отново до детето и да му каже да става, тъй като идва полицията и знае за номерата им.

Той отиде и като сподели това, детето скочи читаво и взе да бяга. Отиде до банкомата на бензиностанцията, където я е чакало по-голямо момче, и двамата хукнаха към постройката на ВиК. Там видяхме да ги чака майката, очевидно, и потеглиха надолу. Съпругът ми беше гневен. Другият водач беше сюрпризиран и обиден от протичащия се спектакъл в границите на 5 мин. “

Мария к. написа това писмо до редакцията, с цел да предизвести хората да внимават при сходни случаи.

" Хипотетично, в случай че бяхме се обадили на 112, щеше да пристигна кола за спешна помощ и полиция. Братът, виждайки че номерът ще мине и ще пристигна кола за спешна помощ, излиза от храстите и стартира да се вайка, надлежно ще пристигна и обезпокоената майка с куп родственици. Докато дойдат екипите, става цирк. Идва кола за спешна помощ и споделят, че детето е блъснато и братчето споделя - " този я блъсна ".

Всички поддържат тази версия и пред служителите на реда. Та запитвам се: по какъв начин ще се измъкне от тази обстановка съзнателният жител? Тази скица не е нова за изнудване на пари. Как болните им мозъци раждат сходни сюжети? В нашия случай за шанс спряхме две коли по едно и също време. Но те нормално го вършат пред един човек, а и аз, за благополучие или не, този спектакъл го бях гледала, та ни се размина.

По-късно споделяйки със съседи за случката разбрах, че тази седмица и на бул. " Васил Левски " същото момиче отново е изнасяло театри. Споделих, тъй като се надявам да информирате жителите за тези схеми и да внимават за легнали деца или по-възрастни роми по шосето “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР