Нова информационна система ще подпомага контролната дейност на Изпълнителната агенция

...
Нова информационна система ще подпомага контролната дейност на Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

Нова информационна система: Проверка в реално време на превозни средства и превозвачи


Нова осведомителна система ще подкрепя контролната активност на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ".

С нея в действително време ще се ревизира информацията за транспортните средства, водачите и превозвачите в национални и европейски регистри.

Системата дава инструкции на проверяващите, в случай че се появи нарушаване по какъв начин то да бъде глобено. Така ще се заобикаля всевъзможен индивидуален фактор при преценка на инспекторите.

Ще има мобилни принтери, които на място да разпечатат акта, в бъдеще се планува да има и терминални устройства, с които санкцията да се заплаща на място.

„ При въвеждане на данните на лидера се получава информация от обособените системи на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация " за дееспособност на лидера, психическа валидност – всички нужни документи да упражнява специалността на лидер на съответното транспортно средство “, съобщи изпълнителният шеф на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ Бойко Рановски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР