Нова идиотска и опасна игра набира популярност сред тийнейджърите в

...
Нова идиотска и опасна игра набира популярност сред тийнейджърите в
Коментари Харесай

Идиотска и опасна игра набира популярност сред момчетата

 Нова идиотска и рискова игра набира известност измежду младежите в няколко страни. 12-годишно момче за малко да изгуби единия си тестис, откакто станал жертва на смешка. При нея момче се доближава към друго момче и го пита " Коя е столицата на Тайланд? “. След това с всичка мощ удря жертвата си в слабините и изкрещява " Bangcock! ". Думичката звучи като " Банкок “, само че в действителност е игра на думи и по този начин написана значи " удар в члена “.

Бейли Съмърс от Хартлипул крещял от болежка, до момента в който докторите се опитвали да спасят тестисите му след непровокирания удар. Майка му споделя, че първоначално се тормозили, че половите органи на момчето ще бъде повредени за непрекъснато. Сега тя предизвестява родителите да вземат ограничения против тази нелепост, оповестява " Блиц ".

" Синът ми плачеше, пищеше и ме молеше да му оказа помощ. Беше призрачен сън да го виждам по този начин, неподвижен и изпитващ толкоз болежка “, споделя тя.  

Операцията на Бейли била извънредно инфарктна, лекарите безусловно се надпреварвали с времето, с цел да спасят значимия орган.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР