Нова група от 13 мигранти е заловена на входа на

...
Нова група от 13 мигранти е заловена на входа на
Коментари Харесай

Нова група от 13 мигранти е заловена на входа на София

Нова група от 13 мигранти е хваната на входа на София в петък заран, оповестява Министерство на вътрешните работи.

Хората са били в микробус, който е спрян за инспекция на бул. " Цариградско шосе ". Те декларирали, че са от Сирия.

Микробусът, в който пътували, е със сръбска регистрация, а измежду откритите 13 души е и водачът, който също декларирал, че е сириец.

В четвъртък стана ясно, че няма смяна в положението на служителя на реда, който във вторник пострада при злополука с мигранти край Казичене. Остава заплахата за живота му, настанен е в реанимацията на УМБАЛ " Света Анна " и е в медикаментозна кома, осведомят от болничното заведение.

Пациентът беше признат с тежка черепно-мозъчна контузия и съществено увреждане на мозъка, в резултат на доста мощен удар. Лекарите поставят всички грижи за стабилизацията му, безапелационни са от лечебното заведение.

Припомняме, че шефът на болничното заведение доктор Славчо Близнаков дефинира тези дни като сериозни за живота на служителя на реда.

В болничното заведение са настанени за лекуване и трима незаконни мигранти, които също пострадаха при случая.Шофьорът на бусас мигранти, който се заби в полицейски патрул край София,никога не е имал шофьорска брошура. Това заяви в сряда пред Българска национална телевизия представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

" Никога не му е издавано удостоверение за ръководство от българските управляващи, той не се води на доклад като лидер на МПС. Това е по справката, която имаме от управляващите ", сподели тя. Мъжът е с богато престъпно минало, и е осъждан за разнообразни закононарушения - обири, безчинство, измами. Последните му обири са в изискванията на рецидив. Търпял е санкции за закононарушенията си, посочи Петрова.

Инцидентътстана малко след 7 часа във вторник сутринта след гонка.Около хотел Ихтиман е бил изработен опит от страна на полицейски чиновници да бъде спрян бус,марка „ Рено “ модел „ Транзит “ със софийска регистрация. Шофьорът не се подчинил на полицейското предписание и траял в посока София.

На входа на столицата бусът е кръстосан от полицейски патрули. Вместо да спре, водачът на буса се блъска в полицейския бус.

Малко по-късно оставки подадоха основният секретар на Министерство на вътрешните работи и неговият заместител.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР