Нова година в планината. Навсякъде в Банско се усеща, че

...
Нова година в планината. Навсякъде в Банско се усеща, че
Коментари Харесай

Нова година в планината: Какви са цените и предпочитанията на хората?

Нова година в планината. Навсякъде в Банско се усеща, че Новата година е на два дни разстояние. Улиците са цялостни, пистите също, заведенията за хранене и те. И всеки крои проекти. Най-често в тях влизат механите.

„ На 31-ви ще бъдем в кръчма, с може би обичайната музика, храната също най-вероятно ще е такава. Предполагам ще изкараме прелестно. Цената е към 160 лв. някъде. От 100 до 200 лв. са цените на кувертите зависи към този момент категориите и какво оферират ”, описа екскурзиант пред Нова тв.

„ Нормално, за подобен курортен град, въпреки всичко зимен, международно прочут, тъй че обикновено, допускам че всеки който е пристигнал, е останал удовлетворен. А и виждаме, че доста хора има ”, добави различен екскурзиант избрал да посети Банско за празниците.

Костадин Мутафчиев, шеф на кръчма съобщи, че залагат на богато е меню за празника.

„ Мисля, че тези които оферират качествена услуга, елементарно се пълнят по Нова година, тъй че нямаме терзания. Кувертите са приблизително сред 150 и 200 лева ”, добави той.

За чужденците Банско продължава да е приятна, евтина и мощно желана дестинация.

„ Дойдохме тъкмо преди Коледа, и ще останем до 1 януари. В новогодишната нощ ще сме в хотел, обожаваме Банско, за трета година сме тук, Имаме апартамент тук и не плащаме за настаняване, само че пък платихме за аероплан, а билетите излязоха много скъпо. В хотела новогодишната вечеря ще ни излезе по 60 лв. на човек ”, описа туристка от Сърбия.

От община Банско дават обещание ефектно шоу точно на Нова година. Всички в курорта са поканени на площада.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР