Нова година, нов скандал! След като поп-фолк дивите Ариа и

...
Нова година, нов скандал! След като поп-фолк дивите Ариа и
Коментари Харесай

"Жалък и злобен комплексар си": Бесен скандал и тежки обиди между Панайот и Найден от Big Brother

Нова година, нов скандал! След като поп-фолк дивите Ариа и Камелия се хванаха за гушите, в този момент е време риалити звездите да последват образеца им. 

Във Фейсбук се развихри словесна борба сред Панайот и Найден от Big Brother. Пацо, който стана известен и много поради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена първоначално, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска дружно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха приятелки в предишното и обикаляха по участия дружно

Виж още: Ориенталски разкош: Джизъса и Полина си подариха приказка в Истанбул, глезят се на скъпо място 

В мненията към поста се включи Найден със следното изречение: " Пацо, а аз те вземах за най-хубавия ми другар от Биг Брадъра... само че очевидно съм се лъгал.... ;-( ", написа Нед, а Пацо му дава отговор: " Аз съм ти другар и те почитам. Ти ми коментираш всяка обява, само че все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз в никакъв случай не съм коментирал твои изявления и постове. Само да ти кажа, че ти стартира първи, аз единствено ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, би трябвало да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог ". 

Виж още: Издадоха се! Сандев разкри пола на бебето във видео, почитателите им откриха и други улики

Това отприщи пикантен онлайн скандал и замяна на грозни и обидни реплики. Пацо даже назова Нед " презрян комплексар ", бил озлобен, пропуснат и никой не го бил канел за излъчвания. " Разбирам те и те боли, че теб те няма на никое място и няма да те има. Стана за смях пред всички хора довечера... жаден за внимание ", написа Пацо, а Нед му дава отговор, че ще го изтрие от приятелите си във Фейсбук. " Гроши и Лестер са ми доста по-готини и положителни другари в сравнение с ти, селтако!!! ", дава отговор троснато Найден. 

Виж още: Киното среща модата: Топ кино режисьори в новата акция на Saint Laurent 

Не излиза наяве от какво повече са предизвикани Пацо и Нед, само че прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за фиктивен скандал, само че момчета един съвет - учете се от естрадните величия, които през 2022 година демонстрираха на родния шоубизнес по какъв начин се вършат същински звездни кавги.

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov, https://www.facebook.com/naiden.naidenovned 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР