Нова година е онзи ден, в който хората мечтаят по-силно

...
Нова година е онзи ден, в който хората мечтаят по-силно
Коментари Харесай

Какво НИКОГА не се яде на първия ден от Новата Година

Нова година е оня ден, в който хората мечтаят по-силно от всеки път. Те са с настройката, че им следва един нов, доста по-красив и работлив интервал.

Празнуването на Новата година от край време е обвързано с редица суеверия. Те и до през днешния ден вълнуват не дребна част от хората по света. Повечето от тези суеверия биват свързани с нещата, които не е желателно да вършим, в случай че желаеме желанията ни да се осъществен.
Защо 2022 ще бъде АНГЕЛСКА година?
През 2022 година ще има една дата, която ще е с най-силна сила за 21 век. Това са прогнозите на астролози и нумеролози. В един от дн...
Прочети повече
Едно от нещата, които никога не е желателно да вършим, е да не забравяме да поздравим най-близките си хора за настъпването на новата година. Счита се, че в случай че пропуснем да им звъннем, през идната година те ще изоставен живота ни.

Днес обаче ще ви споделим нещо доста любопитно, което вероятно малко на брой знаят. През първия ден от Новата година не трябва да се употребява една съответна храна и това е пилешкото месо.

Причината е, че в предишното тези животни били считани за нечисти. Поверието гласи, че в случай че се употребява пилешко месо през първия ден от новата година, ще внесем в дома си нечистотия, която няма да можем да почистим през идващите месеци.
Коя ще е МИСТИЧНАТА дата през 2022 година
Новата година ще настъпи напълно скоро. Остават броени дни до изпращането на 2021. Надеждите за по-добър живот и повече обилие нараств...
Прочети повече
Наред с това, съществува поверие, че хората, които употребяват тази храна, ще бъдат небогати през новата година.

Дали ще изберете да похапвате ястие, в което участва пилешко месо или не, е напълно въпрос на персонален избор. По-важно е да не се разделяте с положителното си въодушевление през новогодишната нощ, тъй като това ще предопредели цялата ви година.

Носете най-широките си усмивки и се забавлявайте откровено и от сърце!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР