Нова функция на акаунтите ще тества Facebook. Потребителите на платформата

...
Нова функция на акаунтите ще тества Facebook. Потребителите на платформата
Коментари Харесай

Ново: Ще можем да имаме няколко профила във Facebook легално

Нова функционалност на сметките ще тества Фейсбук. Потребителите на платформата за обществени медии могат да основат голям брой профили, в случай че приемът ѝ е позитивен.

Meta, компанията зад Фейсбук, има за цел този нов тест да разреши на потребителите да основат пет спомагателни профила, свързани с истинския им акаунт. Тази нова функционалност е предопределена „ да помогне на хората да приспособят своето преживяване въз основа на ползи и взаимоотношения “, сподели представител на Meta в имейл до TechCrunch. „ Тестваме нов метод хората да имат повече от един профил, обвързван с един акаунт във Фейсбук. “ Meta може да желае да ревизира дали този нов тест ще помогне на потребителите да се ангажират повече със уеб страницата и другите, които го употребяват.

Въпреки това, в случай че някой си направи различен профил, той отново би трябвало да се придържа към напътствията на Фейсбук. TechCrunch осведоми че, " в случай че получите нарушаване на спомагателен профил, това ще се отрази на акаунта ви като цяло. " Това може да се преглежда като изпитание да се подсигурява, че интернет троловете не могат да основават голям брой профили, с цел да тормозят онлайн другите и да се измъкнат. Друга част от тази нова функционалност е, че Фейсбук няма да изисква от потребителя да употребява същинското си име в различен профил, написа hicomm.bg. По този метод всеки спомагателен профил, обвързван с техния акаунт, може да има лично име.

Изглежда, че Фейсбук слага ограничител на тези спомагателни профили. Платформата няма да разреши на тези други профили да „ ръководят страница “ или да вземат участие във Фейсбук Dating.

Предоставянето на повече надзор на потребителите върху техните Фейсбук сметки и онлайн преживяване наподобява се прокрадва от ден на ден и повече за платформата на обществените медии. Meta към този момент отстрани условието за акаунт във Фейсбук Quest 2 и също беше ангажирана с използването на нови проби за основателите на наличие в Instagram и внедряването на нови функционалности за сигурност за младежи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР