Нова фланелка, която се продава от рок групата Guns N

...
Нова фланелка, която се продава от рок групата Guns N
Коментари Харесай

Guns N ‘Roses се подиграват на Тръмп чрез фланелка с любопитен надпис


Нова фланелка, която се продава от рок групата Guns N ‘Roses, наподобява е с обръщение към президента Доналд Тръмп и неговия отговор на пандемията.

Новата фанелка е с надпис „ Live N ‘Let Die With Коронавирус 45 “, и се появява, с цел да се подиграва с пътуването на президента до фабрика в Аризона, произвеждаща маски, по-рано този месец. Докато Тръмп обикаляше оборудването се видя, че не носи маска, до момента в който „ Live and Let Die “ се носеше по високоговорителите на постройката, заяви McClatchy News.

Звукът на хитовата ария заглуши диалога на Тръмп с служащи във фабриката, демонстрира видео. Много хора подлагаха на критика Тръмп, че не е носил маска.

Песента “Live and Let Die ” – написана от Пол и Линда Маккартни, в началото е изпълнена от Wings през 1973 година, а Guns N ‘Roses издават своя лична версия на нея през 1991 година.

Guns N ‘Roses пусна фланелката в сряда. Всички приходи от продажбата на стилния аксесоар “, който се продава по 25 $, ще бъдат дарени на Musicares, които „ обезпечават защитна мрежа от сериозна помощ за музикалните хора във време на потребност “.

Вокалистът на Guns N ‘Roses Аксел Роуз не за първи път е неприкрит критик към Тръмп и неговата администрация.

Миналата седмица той и финансовият министър Стивън Мнучин се сблъскаха в Туитър, откакто Роуз назова Мнучин „ непотребен “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР