Нова енергия допълва опита и експертизата в листата за общински

...
Нова енергия допълва опита и експертизата в листата за общински
Коментари Харесай

Стефан Радев: Сред пълните кандидатски листи, тази на ГЕРБ Сливен е с най-ниска средна възраст

Нова сила добавя опита и експертизата в листата за общински съветници на ГЕРБ Сливен. Близо 45% от претендентите за общински съветници под номер 7 в бюлетината попадат в листата за първи път. Над една четвърт от претендентите са младежи от структурите на партията или от гражданска квота.

“Това значи, че от едвам няколкото цялостни кандидатски листи за тези избори, листата на ГЕРБ е с най-ниска междинна възраст ”, отбелязва претендентът за трети кметски мандат Стефан Радев. По думите му обновяването на листата е за да се реализира най-хубавата синергия сред опит, професионализъм, нови хрумвания и взор върху процесите в Общината.

“Желанието на ГЕРБ в Сливен е при победа на локалните избори в общинската администрация да влязат още готови, младежи с упоритост и опция да вдигнат оборотите на работа. Само по този начин може да се осъществя амбициозната управническа стратегия на Стефан Радев ”, разяснява общинския началник на ГЕРБ Сливен и претендент за общински консултант Здравко Костадинов.

Сред новите имена в листата под номер 7 в бюлетината изпъква кандидатурата на бизнесмена Събин Хаджиев. Той има четири висши образования и докторантура по ветеринарна медицина „ Вирусология и паразитология “. Занимава се с произвеждане на медикаменти за хуманна и ветеринарна медицина.

Със солидно обучение е и Андрей Карапетков, който е лекар по електротехника, електроника и автоматика. На 31 години Андрей е заместник-директор на СПГСГ “Арх. Георги Козаров ”. Ако бъде определен за общински консултант, ще работи за възстановяване на градската среда, възстановяване на просветителната инфраструктура, възобновяване на още детски градини и учебни заведения. Сред фокуса на целите му е и привличането на вложители в Индустриален парк Сливен.

Сред младите в листата на ГЕРБ са и бакалавърът по счетоводство и надзор Хермина Петрова и студентът по право Белин Долушанов. Сред целите на Хермина са модернизирането на града и превръщането му в зелена дестинация, а Белин ще се бори за икономическото, инфраструктурно и културно развиване на града.

Освен, че намира златното сечение сред опит и нова сила, листата на ГЕРБ в Сливен е и измежду най-образованите. 83% от претендентите за общински съветници имат приключено висше обучение, а над 50% от претендентите в листата са магистри.

За Стефан Радев и претендентите в листата на ГЕРБ Сливен на 29 октомври можете да гласувате с номер 7 в листата.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР