NOVA е предпочитаната телевизия на българските потребители за 2018 г.

...
NOVA е предпочитаната телевизия на българските потребители за 2018 г.
Коментари Харесай

За поредна година NOVA е любима телевизионна марка на българите

NOVA е желаната телевизия на българските консуматори за 2018 година съгласно класацията " Любимите марки " , като след нея се подреждат bTV и 24 Kitchen. За, нареждайки се измежду обичаните марки на България.
 Любимите марки NOVA
С разнообразната си стратегия, качествените вести и журналистика NOVA затвърждава основната си роля на българския ефирен пазар, а истинското българско наличие и премиерните филми и сериали, които малкия екран предлага, способстват за огромния зрителски интерес. NOVA е пионер в реализацията и налагането на редица интернационалните телевизионни формати у нас и е водач измежду дейното население в България на възраст 18-49 години от пролетта на 2015 година насам съгласно данните на самостоятелната интернационална пийпълметрична организация " Нилсен Адмосфер България ".

В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 консуматори, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории .

АБВ Поща, платформа на Нетинфо, част от портфолиото на Нова Броудкатсинг Груп, също завоюва премия в категория " Уеб медии и уеб сайтове " . С над 2,5 милиона консуматори, към този момент 19 години ABV Поща извършва задачата да свързва хората по целия свят. Възможностите на платформата са съобразени с последните трендове в потребителските привички и желания, а мобилното приложение обезпечава достъп на всички места през целия ден.-->

" Тези оценки отразяват прочувственото отношение на потребителите към NOVA и АБВ Поща и са резултат на дълготрайната тактика на компанията да влага в съвременни български продукции, сериали и филми, в качествени вести и първокласно българско наличие на всички платформи, както и в разрастването на цифровото портфолио на групата. Компанията е средище на едни от най-талантливите български създатели, медийни и цифрови специалисти, които способстват за основаването и развиването на нови стойностни планове “, разяснява Петя Терзиева, шеф " Маркетинг и връзки " на Нова Броудкастинг Груп.

" Любимите марки " показва потребителското мнение за брандинга, а номинациите са учредени напълно на потребителските желания. Инициативата е израз на потребителските желания към дадени марки в разнообразни браншове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР