Нова двойка е на път да се събере във „Фермата“,

...
Нова двойка е на път да се събере във „Фермата“,
Коментари Харесай

Нова двойка във „Фермата“: Гимнастичката и футболистът се взеха!

Нова двойка е на път да се събере във „ Фермата “, откакто в предаването към този момент пламна грандиозна обич сред гимнастичката Валерия и футболиста Алек. Свалката сред вдовицата Виолета и селския ерген Яни става все по-явна, а довечера вдовицата даже съобщи, че ще стигне и по-далеч от приказките.



„ Казала съм, че в случай че пристигна с винце, ще се целуваме по устата “, даде обещание на висок глас Вили. „ Чакай да си намажа устата с мехлем “, реагира незабавно Яни. „ Преди 2 седмици щеше да ми чупи очилата, в този момент до каква степен я докарахме “, не скри задоволството си той.



Вино във „ Фермата “ в действителност дойде и то като допълнение към първото месо, което фермерите хапнаха от личните им животни. Агнето на чеверме беше сервирано с две дамаджани, а фермерите се замаяха от виното, което отприщи пристрастеностите.

Според останалите фермери Яни е скрито влюбен във Виолета, а тя не стопира да му дава задатъци, къде на смешка, къде не. Фаталната красавица към този момент му подметна да си я вземе на село. Засега обаче Яни не прекалява с ентусиазма, само че за това има и причина. Едно от условията към бъдещата снаха на майката на Яни е тя да няма деца до момента.

Виолета обаче е на път да разбие на пух и прахуляк проекта. Тя има две дребни деца от починалия си брачен партньор, който изгубила едвам преди 8 месеца. Досега в риалитито хубавата Вили хвърляше око на футболиста Алек, само че защото той е бясно влюбен във Валерия, вдовицата трансферира въжделенията си към Яни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР