Нова драма в Денсинг старс“. Актьорът Филип Буков получи наказателен

...
Нова драма в Денсинг старс“. Актьорът Филип Буков получи наказателен
Коментари Харесай

Филип Буков скочи на Илиана Раева

Нова драма в „ Денсинг старс “. Актьорът Филип Буков получи углавен избор от журито в танцувалното шоу, защото осъществяването му бе на запис. Същата вечер имаше наложителен ангажимент в театъра и се наложи да отсъства от лайфа, което не се хареса на журито. Особено сериозна бе Илиана Раева, което е засегнало новия секссимвол на киното.

Ниските оценки спомогнаха тъкмо Филип и Ралица да си тръгнат от шоуто, което не се хареса на феновете, защото желаеха да видят още от него. Те показват най-малко три по-слаби двойки, които е трябвало да си тръгнат преди него. А Филип не устоя и разкри в обществените мрежи цялата истина за отпадането си, нагласено ли е шоуто и какво счита за рецензията на журито.



„ Тази вечер не бях онлайн, тъй като имах зрелище в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на известен артист, там съм, тъй като практикувам специалността си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да вземам участие аз съм си дал датите с представления и те доста добре знаят по кое време не мога и решението беше запис.ю

Не мога да оставя сътрудниците си артисти без работа, тъй като аз имам различен ангажимент. Зали, билети, фенове, техника, не мога да “махна с лека ръка ” и да кажа отивам в реалити формат. „ Денсинг старс “ е интервал в моя живот, а специалността и сътрудниците ми са вечно. Също по този начин, чисто юридически, нямам право да поемам нови задължения, които се застъпват с предходно поети и написани с контракт “, споделя Буков във връзка нападките от страна на Илиана, че няма нищо по-важно от присъединяване му в шоуто.

И добавя: „ Много хора ми писаха, че било “нагласено ” и недоумяват по какъв начин е допустимо. Това не мога да го разясня, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и подозрения постоянно ще има, само че животът продължава и най-съществен е пътят, а не резултатът “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР