“Nova Content Space е видеопроект на Huawei, с който всички,

...
“Nova Content Space е видеопроект на Huawei, с който всички,
Коментари Харесай

Huawei представя видеопроекта Nova Content Space |

“Nova Content Space ” е видеопроект на Huawei, с който всички, които обичат освен да вършат наличие, само че и да показват себе си посредством него, могат да получат хрумвания и ентусиазъм по какъв начин да изградят своето наличие в онлайн средата.



Благодарение на развиването на модерните технологии, видеозаснемането и основаването на наличие става все по-достъпно с всеки минал ден. Всеки със смарт телефон в ръка може да предава страсти, да споделя истории и да улавя моменти постоянно и на всички места. Видеопроектът “Nova Content Space ” е въодушевен от най-новия смарт телефон на Huawei – nova 9, който комбинира неповторима хармония, ултралек дизайн, мощна камера и мощна продуктивност, които го вършат съвършеният всекидневен сателит на дейния актуален консуматор и му оказват помощ да показва себе си.

Динамичен, моден, изобретателен - главните характерности на nova 9, които отразяват и характерностите на личностите, които Huawei предложения да вземат участие в плана “Nova Content Space ”.

Герои на видеопроекта „ Nova Content Space ”

Героите на плана „ Nova Content Space ” са потвърдени лица и експерти в основаването на наличие. С nova 9 в ръка фотографът Костадин Кръстев - Коко, моделът и актриса Диляна Попова и изпълнителката и авторка на песни Михаела Филева дават отговор на точните въпроси, които задава влогърът Крис Захариев.

В динамичните изявленията, снимани в естествената среда за героите, те описват за цифровата си връзка със обществените мрежи и дават хрумвания по какъв начин да развивате своето наличие онлайн.



Костадин Кръстев-Коко е един от най-талантливите фешън фотографи в България.
Носител на наградата Златна игла през 2013, 2016 и 2021 година в категория Моден фотограф. Пред обектива му са заставали едни от най-красивите дами у нас и най-известните родни звезди – музиканти, артисти, артисти, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици на съвсем всички водещи списания в България. Той разкрива секрети за това по какъв начин се става професионален фотограф и дава професионални препоръки по какъв начин да вършиме красиви портретни фотоси с мобилен телефон.





Диляна Попова е едно от най-разпознаваемите лица в България, сполучлив модел и актриса. Участвала е в телевизионните сериали “Стъклен дом ” и “Революция Z ”, в българските игрални филми “Love.net ”, “Останалото е пепел ” и “Завръщане ”, телевизионни реклами и редица музикални клипове. Тя дава препоръки по какъв начин се гради имидж в обществените мрежи, по какъв начин да развивате своето наличие и да изградите профил, който е моден, само че и друг от другите, както и по какъв начин да извършите стъпка към по-голямата известност онлайн.



Михаела Филева – известна българска поп певица, композитор и създател на песни, както и някогашен член на журито на „ Гласът на България “. Тя е петкратен притежател на премията „ Певица на годината “ в България и повторен притежател на купата „ Жена на годината “ в категория „ Музика “. Михаела споделя по какъв начин да съумяваме да намерим салдото сред нишовото и известното в обществените канали, по какъв начин да бъдем забавни на своите почитатели, само че и да не губим достоверността си.

За HUAWEI nova 9

HUAWEI nova 9 е оборудван с Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision съществена камера с 1/1,56-инчов датчик, който обезпечава висока сензитивност към светлина за снимане на фотоси с високо качество, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина, 4cm макро камера и 32MP предна камера с огромен 1/2.8-инчов датчик.



Уникалният HUAWEI Super Night Selfie логаритъм и Night Portrait Mode понижават цифровия звук в фотосите и реконструират фона, с цел да разполагате с съвършена камера за нощно снимане. HUAWEI nova 9 се показва също толкоз добре, когато снимате видеоклипове през нощта, както при правенето на фотоси. С функционалностите Extreme Night Shoot и Night Selfie Video можете да снимате на мрачно с предната и задната камера в 4K резолюция. А с технологията AIS Video Stabilization както на предната, по този начин и на главната камера, може да сте сигурни, че ще уловите момента и ще извършите забавно наличие. Специалното Vlog меню предлага богати благоприятни условия за комбинирано потребление на предната и задната камера, които ще създадат сторитата ви още по-интересни и сполучливи.
За да бъде в крайник с вашия темп на живот, HUAWEI nova 9 има батерия с потенциал от 4300mAh с 66W HUAWEI SuperCharge, която се зарежда изцяло за едвам 38 минути.

Продуктите и услугите на Huawei се оферират допълнително от 170 страни и са употребявани от 1/3 от международното население. Компанията разполага с 15 проучвателен центъра на територията на Съединени американски щати, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на марката и реализира активност в региона на мобилните телефони, компютрите и таблетите, портативните и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е построена на основата на съвсем 30-годишен опит в телекомуникационната промишленост, като нейната цел е да дава най-актуалните софтуерни нововъведения на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

За най-актуалната информация, обвързвана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:
Фейсбук:
Twitter:
YouTube:
Instagram:
За повече информация посетете:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР