Нова Броудкастинг Груп задава нова посока в развитието на най-гледания

...
Нова Броудкастинг Груп задава нова посока в развитието на най-гледания
Коментари Харесай

Канал 3 се превръща в NOVA NEWS, ето от кога

Нова Броудкастинг Груп задава нова посока в развиването на най-гледания новинарски ефирен канал у нас съгласно настоящите в България пийпълметрични организации през последните три години – Канал 3.

Компанията ще резервира и надгради профила му, откакто го добави към богатото си портфолио тази година. От 4 януари 2021 година Канал 3 се трансформира в новинарското продължение на NOVA с изцяло актуализирана визия и новото име – NOVA NEWS.

NOVA NEWS ще послужи като насочна точка в моменти на настоящи събития с изключителни включвания непосредствено от най-горещите точки. Зрителите ще имат опцията да проследят значимите локални, национални, европейски и международни тематики от деня с вести на всеки кръговиден час. NOVA NEWS ще употребява опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като развие към този момент съществуващото наличие на канала.

„ Тази година още веднъж потвърди, че във времена на провокации и компликации, информацията става все по-търсена и значима за хората. Като национално виновна компания и водеща медийна група на българския пазар, Нова Броудкастинг Груп дава отговор на тези упования с новинарска телевизия, която ще предложи на феновете настояща и достоверна информация в действително време.

Амбицирани сме да утвърдим NOVA NEWS като ефирен новинарски водач в България “, разяснява изпълнителният шеф на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова.

През януари NOVA NEWS ще започва с актуализирана стратегия, в която са непокътнати спечелилите доверието на феновете през годините емблематични излъчвания на Канал 3, измежду които “Патарински LIVE”, „ Денят онлайн “ и „ Офанзива “, както и директните предавания на всички значими за обществото ни стопански, политически, обществени и културни събития.

Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и одобрените публицистични излъчвания и опитни лица на NOVA, които ще добавят качественото наличие на актуализирания новинарски канал при започване на идната година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР