Нова Броудкастинг Груп представи своя нов офис и свръхмодерен студиен

...
Нова Броудкастинг Груп представи своя нов офис и свръхмодерен студиен
Коментари Харесай

Нова телевизия се премести в нова сграда

Нова Броудкастинг Груп показа своя нов офис и свръхмодерен студиен комплекс, ситуиран на повърхност от съвсем 17 000 кв. м. Сградата е със запаметяваща се архитектура, основана особено за производството на телевизионна и радиопродукция с най-високо качество. Всички медии от портфолиото на компанията към този момент се обитават във впечатляващия мегакомплекс, оповестяват от медията.

Сградата се намира на към километър по права линия на югоизток от досегашното здание, помещаващо медията от години. И двете са в региона на летище " София ".



Това е първата и единствена по рода си независима постройка за електронни медии от ново потомство в България. Пет телевизионни студиа, четири радио студиа, просторни апаратни, монтажни и напълно нов нюзрум, основан по международните медийни стандарти, обезпечават първокласно медийно преживяване, отговарящо на лидерската позиция на компанията и упованията на аудиторията. 

„ Благодаря на всички сътрудници, с които работихме по тази огромна промяна. В новата постройка обединихме всички медии - малките екрани, цифрови платформи, радиа, вестници. Инвестиция с подобен размер удостоверява сериозния ангажимент на Юнайтед Груп в България. Капацитетът на новия студиен комплекс няма аналог на българския медиен пазар и разкрива големи благоприятни условия пред всички нас. Това ни разрешава да бъдем още по-креативни и да сътворяваме въздействащо наличие с най-модерните технологии. Движещата ни мощ е постоянно да предлагаме висок стандарт и да даваме повече на българската публика “, разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Новините, настоящите и спортни излъчвания на NOVA и NOVA NEWS ще се излъчват от свръхмодерни студия, които дават отговор на актуалните условия за телевизионна публицистика. Те се отличават с неповторим дизайн и високотехнологични благоприятни условия. Реализираните пространства са с обща повърхност от 1 700 кв. м и основават чувството за интегрирана медийна среда, с помощта на над 15 видеостени и над 20 студийни камери от най-голям клас Компанията разполага и със студио от 1 000 кв. м за реализирането на други вътрешни продукции с съвършено качество, настояват от там. 

Проектът е емблематичен за медийната група и дава пространство за креативна работа от ново потомство. Още при влизане в комплекса, мултифункционален екран с внушителни размери (130 кв. м.) обезпечава интерактивно прекарване. През декември предходната година новата постройка на компанията бе оповестена за бизнес постройка за 2022 година. Най-високото отличие в категория „ Корпоративни здания “ бе връчено по време на церемонията на годишния народен конкурс „ Сграда на годината “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР