Нова Броудкастинг Груп категорично се разграничава от всички опити името

...
Нова Броудкастинг Груп категорично се разграничава от всички опити името
Коментари Харесай

Опити Нова Броудкастинг Груп да бъде замесена в схема с телефонни измами

Нова Броудкастинг Груп изрично се разграничава от всички опити името на компанията да бъде употребявано в схеми, свързани с телефонни измами.

Според зачестили сигнали от страна на фенове, след многократните следствия на репортерите на Новините на NOVA по тематиката, добила голяма известност измежду обществото през последните няколко месеца, са се нараснали случаите на телефонни измами, които употребяват името на малкия екран като насочна точка за източване на пари от почтени жители.

Схемата включва телефонно позвъняване и покана от „ чиновник на NOVA” за подпомагане при изобличаването на следващата машинация, доста постоянно с условие за финансово присъединяване от страна на жертвата.

Нова Броудкастинг Груп приканва жителите, станали жертва на сходни опити за телефонна машинация, да се обръщат за подпомагане към Министерство на вътрешните работи и съответните оторизирани органи.



Преди дни 14-годишно момиче от Царево хвърли през балкона над 55 000 лв. на „ ало “ измамници. Измамникът - Стоян Михалев е открит и арестуван от полицейските чиновници още същия ден. "Мъжът се е представял за служител на реда и разказал, че взаимно с екип на NOVA правят интервенция по определяне на телефонни измамници ", изясни заместител апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР