Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия разпределиха телевизионното излъчване

...
Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия разпределиха телевизионното излъчване
Коментари Харесай

Ясно е разпределението на телевизионното излъчване на мачовете от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия разпределиха телевизионното лъчение на футболните мачове от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022. Те ще бъдат програмирани в телевизионните канали NOVA, DIEMA, Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Футболните почитатели ще могат да гледат вълнуващите дуели и в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD, онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, както и в уеб страницата на публичната телевизия - bntsport.bg и в мобилното приложение BNT News. Благодарение на партньорството сред двата телевизионни оператора, българските фенове ще имат опция да се насладят на 22-ото издание на финалите за международната купа, които ще се проведат в Катар през последните два месеца на годината.

Всички 64 мача от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 ще бъдат разпределени поравно сред Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия, като всеки от сътрудниците ще предложи на феновете си по 34 футболни срещи от вълнуващия шампионат. По традиция, те по едно и също време ще излъчват откриването на 20 ноември с мача, в който домакините от Катар дебютират на международни финали против тима на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на DIEMA и Българска национална телевизия 1.

Един от най-интригуващите мачове в груповата фаза на конкуренцията ще бъде сред Испания и Германия. Двата отбора попаднаха в Група Е, където другите два тима са Япония и Коста Рика. Зрителите ще съпреживеят страстите от вълнуващия дуел на 27 ноември онлайн в ефира на NOVA и Българска национална телевизия 1. Другите две срещи, които ще бъдат излъчени взаимно от двете медии, са дуелът, който ще дефинира носителя на бронзовите медали в конкуренцията, както и развръзката от огромния край на 18 декември.

Всички мачове от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 в ефира на двете малките екрани ще бъдат отразени от специфични студиа, в които с изключение на мнението и упованията на гостите, ще бъдат осъществени специфични директни връзки с репортерите и коментаторите от събитието.
Световното състезание по футбол 2022 ще бъде неповторимо в доста връзки. Състезанието ще бъде самобитно прощаване с сегашния му формат. За финален път броят на участниците в шампионата ще бъде 32 и за първи път ще се организира в Арабския свят. Заради спецификите на климата в Близкия изток, конкуренцията за международната купа няма да се състои през лятото, а в последните месеци на годината. Специално за провеждането на международните финали в Катар бяха издигнати седем съвременни уреди, в това число новият народен стадион, покрай столицата Доха. Стадионът, който ще одобри мача за трофея, също е неповторим, поради новия град Лусаил, който се строи към него и следва да бъде дом на 450 000 поданици.
Разпределение на мачовете в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българска национална телевизия
 футбол

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР