Nova.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, става на 20

...
Nova.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, става на 20
Коментари Харесай

Nova.bg отбелязва юбилеен 20-и рожден ден

Nova.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, става на 20 години и отбелязва своя празник. Водещият новинарски уебсайт събира на едно място най-актуалното наличие от България и света, както и водещите акценти, свързани с телевизионната стратегия на NOVA.

Според данни на Гемиус за 2023 година, приблизително на месечна база потребителите, които не изпускат ритъма на деня и са избрали да се доверят на достоверната информация в уеб страницата са над милион и половина (1,733,883). Nova.bg e част от програмата за лицензиране на вести Гугъл News Showcase, където реализира отлични резултати.

Със старта на пролетния ефирен сезон, водещите продукции на NOVA („ Един за различен “, Hell’s Kitchen, „ Като две капки вода “, „ Есента на демона “) са показани с освежен съвременен дизайн в Nova.bg, напълно съгласуван с трендовете в потребителските привички. Със засиленото си наличие и интензивности в обществените мрежи (Facebook, Instagram, Viber, X, Telegram), уеб сайтът е мощно насочен към мобилното ползване.

През последната година на уеб страницата бяха осъществени още новаторски планове с акцент върху разнородни тематики, проведени като подкатегории. Сред тях са „ Top Employers 2023 “, „ На „ ти “ с парите “ и „ Вдъхновени от бизнеса “, които съставляват платформи за развиване и продан на познания в областта на работодателите с високи стандарти и финансова просветеност, предоставящи скъпа информация на аудиторията на Nova.bg.

По данни от отчета (Digital News Report 2020) на Института за проучване на публицистиката “Ройтерс ” към университета в Оксфорд през последните години уеб сайтът nova.bg е измежду най-използваните източници на информация в България, като всяка седмица доближава до 50% от интернет потребителите, търсещи информация. 

                                                

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска цифрова медийна и софтуерна компания, част от Нова Броудкастинг груп, която доближава до 86% от интернет потребителите в България, съгласно данни на Гемиус за м. февруари 2024 година В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани уеб сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други, както и платформите за разпространяване на неповторимо видео наличие Vbox7 и NovaPlay – извънреден достъп до телевизионни сериали, риалити формати и излъчвания. Нет Инфо дава висококачествено наличие, новаторски цифрови артикули и опция за подвижност за потребителите във всеки един миг от всекидневието им.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР