Нова българска песен проби американската класация за кънтри музика Country

...
Нова българска песен проби американската класация за кънтри музика Country
Коментари Харесай

Нова българска песен проби американската класация за кънтри музика


Нова българска ария проби американската ранглиста за кънтри музика " Country Top 40 ", заяви за Българска телеграфна агенция Нейко Генчев, прочут с артистичния псевдоним Барни Есвил (Barney Esville). След като песента " Live for the Day " (нов вид на песента на Роси Кирилова " Живей за мига " ) се задържа повече от три месеца в най-престижната ранглиста за кънтри музика " Country Top 40 ", наричана в някои страни Hot Disk, от през вчерашния ден в класацията има нова българска ария.

Новото предложение за майското издание на класацията е " Hello My Friend ". Преодолявайки конкуренцията на повече от 300 нови оферти, песента се класира и зае 23- то място. Английският текст, аранжиментът и осъществяването още веднъж са на Нейко Генчев (Barney Esville). А песента е позната и обичана на генерации българи - " Здравей по какъв начин си приятелю ", на композитора Стефан Диомов.

Барни Есвил извършва песента в дует с младата кънтри звезда от Нешвил Сара Харалсън. От Нешвил са и студийните музиканти, които вземат участие в записа, а постпродукцията е дело още веднъж на " Макс Саунд студио " на именития китарист на " Диана Експрес " Максим Горанов.

Нейко Генчев посочи, че класацията " Country Top 40 " се образува от мненията на повече от 1000 водещи на излъчвания за кънтри музика, диджеи и публицисти, и се излъчва от 1000 радиостанции в света, които кънтри радиото от Нешвил доставя с аудио и видео клипове и с нови оферти.

Класирането непосредствено на 23 място в тази международна ранглиста е невиждан триумф за българската музика, която към този момент заема място измежду най-хубавите в този род, акцентира Генчев.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР