Нов земетръс ни очаква само след 6 дни. Това прогнозира

...
Нов земетръс ни очаква само след 6 дни. Това прогнозира
Коментари Харесай

Айтен: Нов трус в Пловдив очакваме на 28 февруари

Нов земетръс ни чака единствено след 6 дни. Това предвижда ясновидката от родопското село Нова махала Айтен Мачева. По информацията, която й се подава, то ще бъде на 28 февруари следобед.

Ето какво още сподели гадателката за „ Пазарджишка Марица “:

„ 2018-та е година на огромни естествени катаклизми и бедствия, предвижда ясновидката. Земята поправя своите пластове съгласно новия енергиен център, който се намира вв Родопите. Тук е нулевата точка, тук се намира олтарът на Бога.

Земетресението в Пловдив е следствие от наместване на земни пластове и активиране на 7 енергийни центъра, които са приспани преди епохи. Те ще с свържат с други 5 енергийни центъра, които се намират в България.Те са задействани и са в деяние. Предстои пробуждане на седми енергиен център. Там лежи едно езеро с значимо значение.

Ще последват още земетресения. Ще последва спомагателна активация и надзор за наместване на земни пластове. Има възможност на 28 февруари следобед да има още трусове, които ще бъдат следени от Бога и Божията искра “.

Айтен Мачева не пожела да разяснява дали ще са мощни или по-слаби идните земетръси. Заяви, че знае сровнително прецизен час за първото идно, само че и него не изиска да уточни, като изясни, че задачата й е да предизвести хората, само че не и да всява боязън.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР