Нов взрив прогърмя в американския град Остин, щата Тексас, един

...
Нов взрив прогърмя в американския град Остин, щата Тексас, един
Коментари Харесай

Нов взрив в Тексас и нов пострадал

Нов гърмеж прогърмя в американския град Остин, щата Тексас, един човек бе ранен. Това оповестява локалната работа за незабавна помощ в Twitter, съобщи БГНЕС.
Посочва се, че потърпевшият е мъж на възраст сред 30 и 40 години. Той е приет в болница. Състоянието му се прави оценка като съществено.
Полицейското ръководство на Остин оповестява също, че е получена информация за детонация до магазин в южната част на града. Пазителите на реда не дават данни за броя на потърпевшите, само че предлагат локалните поданици да не се приближават до мястото на случая.
По-рано този месец в Остин имаше четири детонации, при които починаха двама души и четирима бяха ранени. В три от случаите взривните устройства бяха в колетни колета, които локални поданици откриха в домовете си. Всички потърпевши бяха чернокожи или латиноамериканци.
Освен това, през нощта във вторник в офис на пощенската компания FedEx Corp. в региона на прилежащия на Остин град Сан Антонио, щата Тексас, беше задействано взривно устройство, прикрито в колет. По-късно бе открита друга такава бомба.
В следствието на случая се включи ФБР. Според една от версиите всички тези произшествия са свързани. ФБР разгласи премия от 100 000 $, а губернаторът на Тексас Грег Абът - още 15 000 $, за откриване на причинителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР