Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време, какъвто

...
Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време, какъвто
Коментари Харесай

Акад. Денков: Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време

Нов избор на съмнение ще бъде загуба на време, какъвто беше и отхвърленият през днешния ден. Така министър председателят акад. Николай Денков разяснява желанието на Българска социалистическа партия да внесе последващо искане за гласоподаване против държавното управление, този път за неговата политика в областта на националната сигурност и защитата.


Вотът за енергийната политика на кабинета, който беше отритнат през днешния ден в Народното събрание със 143 гласа, почиваше на погрешни причини, които се основаваха на неистини, уточни министър-председателят. Според него последователно всички ще схванат, че държавното управление се пробва да помогне на въглищните райони. „ В Стара Загора може да се развие индустриална зона, сходна на тази в Пловдив “, означи акад. Денков, който през днешния ден посети „ Тракия икономическа зона “.


Премиерът благодари на всички народни представители, дали своят вот за кабинета през днешния ден. „ Важно е да има политическа поддръжка, без нея нищо не можем да свършим. Така че оценявам високо всеки един глас, който беше подаден. Това ни дава съображение да продължим да изпълняваме управническата си стратегия “, сподели той.
По мотив слуховете за проблеми с фискалния запас министър-председателят беше безапелационен, че в сметките има 10 милиарда лева и „ финансовото положение на страната е доста положително, да не кажа чудесно “.


„ Готов съм да изслушам всеки, който има да каже нещо потребно и подхожда доброжелателно и градивно. Ако има нещо, с което не съм склонен, работя по метода, който аз считам за верен. За мен основното е да си работим по целите, да си изпълняваме програмата и да имаме парламентарна поддръжка, с цел да се гласоподават законите, които са значими “, акцентира министър председателят.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР