Нов водещ ще се изявява в телевизионния ефир. Новогодишната програма

...
Нов водещ ще се изявява в телевизионния ефир. Новогодишната програма
Коментари Харесай

Не думай! Валери Божинов се набута в телевизията

Нов водещ ще се изявява в телевизионния ефир. Новогодишната стратегия на една от националните ни малките екрани ще свети с Валери Божинов. От екипа на “Нова ” му отправили офертата още преди много седмици, като го снабдили и със сюжет и реплики. В основата на воденето му обаче щели да бъдат импровизациите, тъй че най-малко на Нова година да се обрисува да бъде занимателно.

За партньорка на футболиста била спрягана някогашната му – плеймейтката Николета Лозанова. Тя обаче забременя и точно поради бременността от медията се отказали от концепцията. Така измежду евентуалните водещи в комбина с Божинов са Ани Салич, Гала и Милица Гладнишка. Като най-подходяща към този момент се очертавала Ани Салич, защото и различен път е водила сходни стратегии. Шоуто е планувано за нощта на 31. декември против 1. януари, като ще стартира в 22 часа и ще завърши в 2 ч към този момент в новата година.

Как продуцентите са стигнали до избора на Валери Божинов за водещ, историята мълчи. Футболистът не се слави с необикновен речник и нееднократно интернет фанатиците са намирали мотиви да се майтапят с него. Новогодишната стратегия пък си е висша отговорност и ще се осъществя пред очите на цялата страна. Да се надяваме, че от екипа са се подготвили с добър сюжет и пиперливи реплики!

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР