Нов вид витамини, които действат необичайно бързо, разработи международен екип

...
Реклама / Ads
Frognews
0| 2214|18.09.2023НОВИНИ

Разработиха нов вид витамини

.
Бързо ни вдигат на крака

Нов вид витамини, които действат необичайно бързо, разработи международен екип от учени, базиран във Франция. Те използвали иновация в сферата на фармацията и постигнали пробив – създали мултивитаминна формула, в която биологичната сила на полезните вещества е запазена на 100%. Крайният резултат е нещо, което коренно се различава от всичко, правено досега. Заради оздравителните му способности то е наречено с подходящото име „Живи витамини“.

 

Всичко и то веднага

 

За да постигнат този медицински пробив, учените се опрели на уникалните характеристики на патентованата технология LICAPS™ Тя позволява вакуумното запечатването на течни субстанции в твърди желатинови капсули без никаква термична или пък химична обработка. Най-големият ѝ плюс в този случай обаче е друг. Тъй като витамините и минералите са предварително разтворени в маслена среда, попадайки в човешкия организъм, те се усвояват почти незабавно и то в изключително високи стойности. По този начин „Живите витамини“ дават на нашето тяло всичко, от което то се нужда, и то веднага.

 

Тялото работи безотказно

 

В състава на специалния мултивитаминен продукт, който у нас носи търговското име Live Vitamins, са включени няколко витаминно-минерални комплекси. Те са пряко насочени към справяне със здравословните проблеми, свързани с дефицит на полезни вещества. Сред тях са постоянното чувство на отпадналост и умора, проблеми със съня, понижен имунитет и често разболяване, влошено състояние на косата, ноктите, кожата и зъбите, както и при отслабена памет и липса на концентрация. Те са изключително необходими също така за нормалната сърдечно-съдова дейност и за здравето на костите и ставите. Само с 1–2 капсули на ден тялото е напълно заредено, така че да работи безотказно независимо от възрастта и предизвикателствата, пред които е изправено.


.

Коментари Харесай

Разработиха нов вид витамини frognews.bg> -->Реклама / AdsТърси:Понеделник, 18 Септември 2023, 09:03 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРОГ-САТИРАФРОГ-КИНОИНТЕРВЮВИДЕООБЩЕСТ

Нов тип витамини, които работят извънредно бързо, създаде интернационален екип от учени, основан във Франция. Те употребявали иновация в областта на фармацията и постигнали пробив – основали мултивитаминна формула, в която биологичната мощ на потребните субстанции е непокътната на 100%. Крайният резултат е нещо, което радикално се разграничава от всичко, правено до момента. Заради оздравителните му качества то е наречено с подобаващото име „ Живи витамини “.

 

Всичко и то незабавно

 

За да реализират този медицински пробив, учените се опрели на неповторимите характерности на патентованата технология LICAPS™ Тя разрешава вакуумното запечатването на течни вещества в твърди желатинови капсули без никаква термична или пък химична обработка. Най-големият ѝ плюс в този случай обаче е различен. Тъй като витамините и минералите са авансово разтворени в маслена среда, попадайки в човешкия организъм, те се усвояват съвсем неотложно и то в извънредно високи стойности. По този метод „ Живите витамини “ дават на нашето тяло всичко, от което то се потребност, и то незабавно.

 

Тялото работи безотказно

 

В състава на специфичния мултивитаминен артикул, който у нас носи комерсиалното име Live Vitamins, са включени няколко витаминно-минерални комплекси. Те са директно ориентирани към справяне със здравословните проблеми, свързани с недостиг на потребни субстанции. Сред тях са непрекъснатото възприятие на изнемощялост и отмалялост, проблеми със съня, намален имунитет и постоянно разболяване, влошено положение на косата, ноктите, кожата и зъбите, както и при отслабена памет и липса на централизация. Те са извънредно нужни също по този начин за естествената сърдечно-съдова активност и за здравето на костите и ставите. Само с 1–2 капсули дневно тялото е изцяло заредено, тъй че да работи безотказно без значение от възрастта и провокациите, пред които е изправено.

.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР