Нов вид кражба в Пловдив. В район Южен са подадени

...
Нов вид кражба в Пловдив. В район Южен са подадени
Коментари Харесай

Неизвестни крадат излезли от употреба автомобили в Пловдив

Нов тип кражба в Пловдив. В регион " Южен " са подадени няколко сигнала от притежатели, чийто коли - излезли от приложимост, са откраднати. Предполага се, че старите коли са вдигнати със специфична репатрираща техника, след което крадците са ги продали на части.

Пловдив

През последните дни в региона са изчезнали две остарели коли, паркирани пред блока на притежателите си. Автомобилите са били със залепени стикери, че би трябвало да бъдат отстранени, тъй като не са в придвижване.
Веско Михайлов – еколог в регион " Южен ": " За страдание нямахме сходна акция и посъветвахме индивида да се обърне към Първо районно. Просто да подаде тъжба. Явно колата му е открадната. "
За предходната година в регион " Южен " са репатрирани 21 автомобила. Една от колите, която би трябвало да бъде отстранена, е на Христо Николов. От 3 месеца автомобилът му стои пред блока, откакто бил сплескан при злополука.
Христо Николов: " Предвиждам да бракувам или да я стегна, с цел да мога отново да продължа да я употребявам. А за тази и да я откраднат – няма да скърбя. "
Специална комисия, която обхожда и ревизира за паркирани на общински терени остарели коли. По разпоредба, в случай че в границите на 2 години автомобилът не е минал механически обзор или няма регистрационен номер, до 3 месеца притежателят би трябвало да го отстрани самичък. В противоположен случай колата се репатрира на общински паркинг, след което се бракува.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР