Нов вид коронавирус привлече медийното внимание в Германия преди година,

...
Нов вид коронавирус привлече медийното внимание в Германия преди година,
Коментари Харесай

Една година коронавирус в Германия

Нов тип ковид притегли медийното внимание в Германия преди година, само че първите случаи не бяха считани за изключително рискови. Сега животът доста се промени и към момента има въпроси без отговор, написа във вторник организация ДПА и напомня събитията отпреди 1 година.

Носейки под мишница своите преносими компютри и други персонални движимости, служащите бързо напуснаха постройката в ранните утринни часове.

Доставчикът на автомобилни елементи " Уебасто ", намиращ се край Мюнхен, подреди на своите 1200 служащи да създадат нещо, което по-рано се смяташе за последна мярка, само че в този момент е нормална процедура: да работят от къщи.

До следобяд на 27 януари 2020 година здравното министерство на провинция Бавария удостовери, че служащ на " Уебасто " е станал първият човек в Германия, инфектиран с новия ковид.

По-малко от 48 часа по-късно компанията изцяло затвори порти за да ограничи разпространяването на вируса, който към момента нямаше име. В известията се говореше за нов тип белодробно заболяване. Никой още не беше чувал понятието Covid-19.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР