Нов вариант на Covid-19 беше засечен в Гърция.Здравното министерство тамконстатира

...
Нов вариант на Covid-19 беше засечен в Гърция.Здравното министерство тамконстатира
Коментари Харесай

Нов вариант на Covid-19 беше засечен близо до България

Нов вид на Covid-19 беше засечен в Гърция. Здравното министерство там установи внезапно повишаване на приетите в болница пациенти. На този декор гърците все по-често пътуват и пазарят с защитни маски, пишеБНР.

В рамките на седмица има внезапно нарастване на приети в болница пациенти с Covid-19, които доближиха 733 души. От тях 25 души са в тежко положение, оповестяват от здравното министерство.

Смъртните случаи за тази седмица са 39 жертви.

Статистиката демонстрира, че заболелите са с разнообразни разновидности на Covid-19. При пет от случаите е доказано, че са носители на новия вид " Пирола ".

Според медиците в Гърция " Пирола " има над 30 подвида и не е известно за в този момент какви са следствията върху човешкия организъм.

Председателят на лекарския съюз в Атина Матина Пагони предизвести, че хората би трябвало да са деликатни, тъй като заразяването става доста елементарно най-вече при събиране на доста хора в затворени пространства.

След предизвестието на здравните управляващи гърците още веднъж пътуват с защитни маски без това да е наложително./дарик

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg