Нов важен тест предстои за Хамбургер. Отборът ще направи пореден

...
Нов важен тест предстои за Хамбургер. Отборът ще направи пореден
Коментари Харесай

В Хамбургер ще направят всичко възможно, за да се завърнат в Бундеслигата

Нов значим тест следва за Хамбургер. Отборът ще направи следващ опит да се завърне в елита на Германия. След 4 сезона във Втора Бундеслига, воденият от Тим Валтер състав ще се изправи против Херта в два решителни мача.

През последните години все нещо се изплъзваше на отбора от Хамбург, а в този момент европейският клубен първенец от 1983, получава нова опция за промоция. „ Берлинчани “ пък са водени от някогашния състезател на Хамбургер Феликс Магат, индивидът, който донесе европейската купа на Хамбург през 1983 година.

Тим Валтер и неговите футболисти обаче няма да си вършат никакви сантименти, и наставникът е подготвен за огромна борба. Според експерта, тимът му има всички шансове да се завърне в Бундеслигата.

„ Уважавам доста Магат, поради всичко, което е постигнал. Той е легенда на Хамбургер и заслужава единствено положителни думи. Тук обаче, в тези два мача се взема решение ориста ни и ние ще бъдем смели. Искаме да се завърнем в немския хайлайф и ще дадем всичко от себе си. Поздравявам Шалке и Вердер за директната промоция, само че ние направихме мощен край на сезона и заслужихме своя късмет. Няма да е елементарно, не си върша илюзии, Херта е добър тим, само че мощно се надявам, че след двата мача ние ще излезем крайни спечелили “, разяснява Валтер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР