Нов уебсайт на район “Лозенец, обърнат изцяло към нуждите на

...
Нов уебсайт на район “Лозенец, обърнат изцяло към нуждите на
Коментари Харесай

Район Лозенец с нов уебсайт

Нов уеб страница на регион “Лозенец ”, извърнат напълно към потребностите на жителите показа в обществените мрежи кметът от Демократична България Константин Павлов.
“Новият уебсайт на региона –, е съгласуван напълно с потребностите на жителите на Лозенец. Като взехме поради скромните благоприятни условия за финансиране на сходен план, повече от година работихме с необятен кръг от специалисти – доброволци, с цел да изградим онлайн пространство, където хората намират общинските запаси, от които имат потребност, както и отговорите, които търсят – оптимално ясно, комфортно и бързо. ”
 Върховен административен съд върна делото за небостъргача Златен век за ново разглеждане Върховен административен съд върна делото за небостъргача " Златен век " за ново разглеждане
Върховният административен съд анулира решението на Административен съд – София град (АССГ) от 30 юли 2019 година, с което беше отмене...
Павлов прецизира, че уеб сайтът е организиран като портал, с цел да упъти всеки клиент към точното място, където може да открие повече информация, да кандидатства или да получи подпомагане за услуги, предоставяни от Следствен отдел към окръжна прокуратура, общински дирекции, предприятия и сдружения.
“Нашата упоритост е да поддържаме и настоящ лист и карта на образователните и детските заведения на територията на региона, на неправителствените организации, извършващи разнообразни типове обществени услуги, на другите културни институции, както и да даваме публичност на значими цивилен начинания и на вести, от които жителите на Лозенец се интересуват. ” - добавя районният кмет.
Той се обръща и с апел към жителите да насочат към районната администрация своите хрумвания за спомагателна информация:
“Един уеб страница би трябвало непрестанно да се развива, с цел да бъде потребен, по тази причина и продължаваме работата по него. С наслаждение ще приемем всевъзможни оферти и рекомендации към наличното сега наличие, както и хрумвания каква спомагателна информация да включим. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР