Нов Център за обслужване на клиенти (ЦОК) на ЕНЕРГО-ПРО отвори

...
Нов Център за обслужване на клиенти (ЦОК) на ЕНЕРГО-ПРО отвори
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО откри втори клиентски център във Варна


Нов Център за обслужване на клиенти (ЦОК) на ЕНЕРГО-ПРО отвори порти във Варна през днешния ден. Той е ситуиран на ул. Оборище 13А, с лице напълно към един от главните булеварди в града – бул. Сливница. По традиция, по случай откриването, бе отслужен церемониален водосвет.

Вторият за морската столица Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО разполага с общо 5 сложни обслужващи гишета, на които се одобряват както касови разплащания, по този начин и заявки за всички услуги на фирмите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна. Мястото, на което е позициониран в централната градска част, е доста отзивчиво, което допуска непрекъснат човекопоток и ще бъде комфортен за посещаване за клиентите на сдружението.



Днес първите гости на новия потребителски център се възползваха от услуги на ЕНЕРГО-ПРО – актуализираха потребителските си данни, заплащаха сметките за електрическа енергия и се съветваха по въпроси, свързани с активността на компанията.

Както и в останалите потребителски центрове на компанията, в новия ЦОК клиентите могат да заявят и електронните услуги, предлагани от ЕНЕРГО-ПРО – приемане на електронна фактура, уведомяване посредством СМС или имейл при положение на пропуснат период за заплащане на сметка за електрическа енергия.

Работното време на новия център е всеки работен ден от 8.30 до 17.30 часа. На разположение на клиентите на ЕНЕРГО-ПРО остава и другият Център за обслужване на ул. Девня 2. С отварянето на новия потребителски център обслужващите центрове на компанията на територията на Североизточна България към този момент са дванадесет.

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР