Нов световен хит ще завладее българския телевизионен ефир съвсем скоро.

...
Нов световен хит ще завладее българския телевизионен ефир съвсем скоро.
Коментари Харесай

Нов световен формат превзема телевизионния ефир в България

Нов международен шлагер ще завладее българския ефирен ефир напълно скоро. Като модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати, NOVA ще показа за първи път в България най-новото телевизионно предаване – „ Скрита идентичност “. То е основано в Съединени американски щати през 2006 година под името Identity и до момента е излъчено в над 20 страни, като в Италия се трансформира в същинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода досега.

Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо усещане и на българската аудитория, а един до друг в следствието на участниците ще бъде обичаният артист и водещ Герасим Георгиев – Геро .

Във всеки епизод един състезател се изправя пред осем мистериозни персонажи и лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от техните биографии. Участникът би трябвало да реши кой факт или специалност за кого се отнася в гонене на огромната премия от 100 000 лв.. По време на следствието най-важните оръжия, нужни за успеха, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но по правилник може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник. Всичко това трансформира „ Скрита идентичност “ в едно увлекателно телевизионно следствие, на което дължи и големия си зрителски триумф.

Желаещите да се включат в новата телевизионна игра, към този момент могат да се запишат на кастинг на.

Продуцент на „ Скрита идентичност “ е продуцентска компания „ Глобал груп “, която стои зад триумфа на хитовите излъчвания „ Като две капки вода “, „ Маскираният артист “, „ С Рачков всичко е допустимо “, „ Х Фактор “, „ Господари на ефира “ и доста други.

Не пропускайте старта на най-новия ефирен формат „ Скрита идентичност “! Скоро по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР