Нов слух за годеж на Григор Димитров с любимата му

...
Нов слух за годеж на Григор Димитров с любимата му
Коментари Харесай

Нов слух за годеж на Григор Димитров с Лолита Османова

Нов слух за годеж на Григор Димитров с обичаната му жена Лолита Османова плъзна след края на присъединяване на тенисиста ни на Australian Open, оповестява Telegraph.bg.

Нашият тенисист отпадна във втория кръг след загуба от Беноа Пер, а точно рускинята беше тази, която приковаваше погледите на трибуните в Мелбърн. Заложила на нехаен жанр, слънчеви очила и козирка, тя седеше в ложата на Гришо, а английският "Дейли мейл " разгласява забавна нейна фотография. "На ръката си има пръстен, който наподобява на годежен ", написа изданието за изящното украшение със драгоценен камък на пръста на Лола.

"Гейм, сет, мачът на живота ", е озаглавена публикацията за Григор и Лолита по сходство на известното тенис предаване с водещ Матс Виландер - "Гейм, сет, Матс ".

Мълвата за годеж не е нова. Пръстенът е същият, който красеше ръката на милиардерската дъщеря и през май 2021 година, когато тя придружи Димитров при визитата му в Хасково за 30-ия му рожден ден. Тогава Лолита седна да си бъбри с майката на тенисиста на кортовете в родния град на обичания, а камерите я уловиха да демонстрира бижуто.

Иначе Лолита за повторно поддържа Гришо на Australian Open. Беше до него предходната година, както и тази. Зарече се отново да пристигна следващата година с пост в Инстаграм, с който даде да се разбере, че тя и Димитров напущат Австралия.

Преди да отлети пък българинът даде прогноза за видео канала на АТР - Tennis TV. Запитан кой тенисист ще сервира най-голямата сензация през годината, нашият отговори след къс размисъл: Не знам. Рубльов ще завоюва купа от Големия шлем ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР