Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този

...
Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този
Коментари Харесай

Репортерка целуна колоездач в Белгия, нарекоха случката Синдромът Пулев

Нов случай на целувка сред кореспондент и състезател, само че този път в Белгия. Действието се разви след края на Обиколката на Фландрия. Журналистка прави изявление с локалния колоездач Стайн Стеелс. В края на диалога им репортерката пробва да целуне спортиста по бузата от признателност, само че в този миг той взема решение да направи същото и устните им се срещат.

Двамата остават сюрпризирани от случилото се, отдръпват се, само че в последна сметка одобряват целувката с усмивка. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) на Апр 7, 2019 в 1:54 PDT

В " Инстаграм " 34-годишната журналистка пусна въпросното клипче и под него написа с възприятие за комизъм: " Скъпи, мога да обясня всичко ". А малко по-късно Стеелс разяснява под видеото в своя профил в една от обществените мрежи: " Нека не си губим ненужно времето. Казвай какъв брой пари ще ми вземеш ".
Интересното е, че Стеелс се показва извънредно едва в надпреварата, завършвайки на 110-о място, само че поради случката става по-популярен даже от призьорите.

Белгийските медии нарекоха целувката " Синдромът Пулев ", свързвайки случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев насочи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след успеха си над Богдан Дину в Коста Меса.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР