Нов случай на агресия срещу жена в центъра на Пловдив

...
Нов случай на агресия срещу жена в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Младеж преби приятелката си в центъра на Пловдив, сестра й се опита да я спаси, но...

Нов случай на експанзия против жена в центъра на Пловдив е станал преди дни, осведоми TrafficNews.bg. Млад пловдивчанин е пребил приятелката си, откакто двамата се скарали.

Побоят е станал измежду бял ден на 8 септември в парк, покрай стадион Христо Ботев. Двойката се разхождала, като в един миг младежът почнал да крещи и да наскърбява приятелката си, след което й блъснал пестник и пестник в лицето. Тя побягнала към дома си, като нарушителят я следвал, викайки обидни думи след нея.

Достигайки до дома си уплашеното момиче било пресрещнато от сестра си, като двете се пробвали да затворят входната врата, с цел да препятстват влизането на агресора. Те не съумели и той нахлул, продължавайки да крещи против приятелката си. Последната се пробвала да набере по телефона татко си, само че момчето го взел от ръцете й. Междувременно комшия, който чул паниката и виковете, се намесил, след което младежът побягнал.

Девойката и родителите й подали тъжба в полицията, като против побойника почнало бързо произвеждане за безчинство. Заради чистото му правосъдно минало и нежната възраст, от съда го глобили със 100 лв. за дейностите му.

Припомняме, че близо до този случай, мъж преби жена си на улица „ Хан Аспарух” след скандал. Тогава още веднъж комшия е избавил дамата, като се развикал и обадил на телефон 112.

След като изкарал 24 часа в ареста, той бил предаден на съда, който отредил още един ден в зандана, като наказване. Мъжът не бил санкциониран, защото финансовото му състояние било неприятно, а двата дни арест били задоволително за превъзпитаването на побойника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР