Нов случай на агресия на пътя. Видео в социалните мрежи показва

...
Нов случай на агресия на пътя.
Видео в социалните мрежи показва
Коментари Харесай

Пореден скандал: Шофьор удари с палка друга кола

Нов случай на експанзия на пътя.

Видео в обществените мрежи демонстрира по какъв начин водач слиза от автомобила си с палка удря по стъклото на другата кола. Действието се развива на Околовръстния път в столицата, а фрагментите провокираха голям брой реакции в мрежата. 

„ Тази обстановка е доста изопачена, то се вижда единствено едната част на нещата. Едва ли не аз си карам по пътя и спирам някакъв човек и той горкият почтен с телефона в ръка стои и чака. Изобщо няма нищо общо с действителността “, изясни единият от участниците в абсурда.

„ Опитах се да беседвам с него, то диалог нямаше и по този начин, от там насетне се стигна до някакъв тип кавга сред мене и него и другото го виждате в клипчето “, прибавя той.

„ Заплашваше, че ще ме размаже и какво съм си мислел като карам скъпа кола. Заради слязох, взех палката, тъй като се притеснявах за себе си. Видях обаче, че господинът в действителност се е заключил и снима и няма желание да ме атакува “, споделя още мъжът.

По информация на бТВ ще му бъде наложена санкция от 150 лева, тъй като дейностите му са причина за пътно-транспортно произшествие. Случаят е предаден на 6 РПУ, където може да бъде прегледан като хулиганска демонстрация.

Красимир Георгиев – ръководител на Асоциацията за подготовка на българските автомобилисти, разяснява пред бТВ, че сходни дейности на пътя не могат да бъдат оправдани.

„ Трябва да забележим къде се корени повода за това събитие през последните години. Причините са сложни и те стартират още от шофьорските курсове “, означи той.

„ Неправилната организация на придвижването нервира водачите, натрупват се отрицателни настроения. Липсва надзор от страна на КАТ, тогава водачите стартират да раздават правораздаване “, изясни още Красимир Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР