Нов случай на агресия на пътя. Шофьор напада жена, обижда

...
Нов случай на агресия на пътя. Шофьор напада жена, обижда
Коментари Харесай

„Ще ти разбия главата, ще те убия”: Шофьор нападна жена на пътя и счупи огледалата на колата ѝ /видео/

Нов случай на експанзия на пътя. Шофьор атакува жена, наскърбява я с неприлични думи, след което чупи страничните огледала на автомобила ѝ. Хулиганските дейности са осъществени в Пловдив. Потърпевшата е съумяла да снима случката.
„ Правех позволен ляв завой на зелен светофар. След като завих, той ме изпревари, засече ме и спря пред мен. Слезе от колата, опита се да ме удари. Крещеше: „ Ще ти разбия главата, ще те убия ”. Спряха към 20 коли, никой обаче не слезе да ми помогне. Пътувах с моя другарка в колата. В автомобила на мъжа имаше жена ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” пострадалата Албена Чавдарова. Тя разясни, че няма застраховка " Автокаско ", а колата ѝ е необичаен модел и не знае дали ще успее да поправи счупените огледала.
Агресивният водач е арестуван за 72 часа и му е повдигнато обвиняване, оповестиха от Прокуратурата. Той ще бъде съден по бързото произвеждане за безчинство. Престъплението е осъществено с изключителна смелост и цинизъм. Грози го до 5 години затвор, допълват от обвиняването.
От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че мъжът има и остаряло нарушение, обвързвано с увреждане на непознато имущество. Очаква се в събота Прокуратурата да изиска непрекъснатото му задържане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР