Нов случай на агресия между ученички в пернишко училище. Три

...
Нов случай на агресия между ученички в пернишко училище. Три
Коментари Харесай

Нов случай на агресия в училище: Осмокласнички пребиха съученичка заради момче

Нов случай на експанзия сред ученички в пернишко учебно заведение. Три девойки атакуват своя връстничка в двора на образователното заведение. Докато една от осмокласничките скубе и удря с плесници момичето, другите две от нападателките вършат видео с експанзията.
Още по темата
Оказва се, че повода за сбиването е спор за момче.

Дъщеря ми ми описа, че са я извикали и причакали три девойки, които са я били. Група деца са снимали това. Спорът тръгнал от това, че моята щерка е писала на гаджето на друго момиче, което се е случило през летните месеци. На видеото се вижда по какъв начин децата си демонстрират ръцете с кръвта на щерка ми по тях, изясни пред Българска национална телевизия Людмила Михалкова, майка на потърпевшото дете.

С момичето работи учебен психолог, то е в положително физическо положение.

Две от участничките в побоя са осмокласнички при нас от септември. Не сме имали индикации за експанзия. Разбрахме, че казусът е почнал от лятото и това не е първи побой, а последния, който ние хванахме. Аз не мога да си обясня този яд, тази гняв в 13-14 годишни деца, изясни Адриана Ольова, шеф на 6-то СУ " Св. Св. Кирил и Методий ".

Побойничката към този момент е преместена в друго учебно заведение, другите участнички в акта на експанзия са под наблюдаване от психолог.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР