Нов случай на . 18-годишно момче беше намушкано с нож

...
Нов случай на . 18-годишно момче беше намушкано с нож
Коментари Харесай

Заради спор за предимство на пътя: 18-годишно момче беше намушкано с нож


Нов случай на. 18-годишно момче беше намушкано с нож след скандал и пердах поради. То е устойчиво и отвън опаснот за живота, а нападателите му са освободени.

Двете коли се засичат на ограничен сектор в смолянския квартал „ Устово “. Спират един против различен и стартира спор кой е с преимущество, само че никой не отстъпва. Така се стига до скандал, викове и пердах. 22-годишният лидер на единия автомобил слиза и нанася няколко порезни рани на 18-годишния юноша от другата кола.

„ В момента положението му е устойчиво, отвън заплаха. Не са наранени системи и органи. Има две прободни пострадвания в гърба, които са обработени хирургически. Оставен е под наблюдаване. Контактно е момчето, храни се умерено, няма болки “, сподели доктор Живко Ставрев, шеф на хирургичното поделение в МБАЛ – Смолян.

Трима от участниците в са арестувани за период от 24 часа в полицията. Повдигнато е обвиняване за нанасяне на лека телесна щета, споделиха от Министерство на вътрешните работи - Смолян. Лицата са тествани за алкохол и опиати, като са пробите им са негативни. Прокуратурата няма да желае непрекъснат арест за тримата нападатели и след сбиването те са освободени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР