Нов скандал с името на комика Виктор Калев назрява в

...
Нов скандал с името на комика Виктор Калев назрява в
Коментари Харесай

Любимец на Слави Трифонов вдигна мощен скандал за пари

Нов скандал с името на комика Виктор Калев назрява в артистичните среди. Шоуменът се забърка в грозна свада за пари с музиканта Дани Милев и бенда му. Певецът-композитор укорява Калев в неучтивост и афектиран от създалата се обстановка, е подал тъжба против него в Комисията за отбрана на потребителите (КЗП), писа „ Уикенд “.

Преди 2 години известният продуцент и реализатор Дани Милев и звездата от „ Шоуто на Слави ” сътвориха хитовия моноспектакъл „ Грамофонът ”. След четири представления при голям зрителски интерес, Дани и неговия бенд прекратили присъединяване си в представлението. Причината била тривиална – неуредени финансови взаимоотношения. Въпреки това спектакълът продължавал да се популяризира с името на „ Дани Милев бенд ”, а Виктор дори не си направил труда да направи нови афиши за „ Грамофонът ”.

„ Виктор е един доста надарен артист, само че уви, много свидлив и неточен човек. Той се оказа пословично свидлив, цепи стотинката на две, което не е неприятно, стига да не е по отношение на труда на неговите сътрудници. В началото, когато започнахме да работим дружно, и то с огромно предпочитание, аз носих с джипа си моя инсталация, с цел да не наема техника и да му е по-евтино. Репетирахме месец и нещо без пари. Ние песните си ги знаем наизуст, правехме го поради Виктор. Направихме 3-4 представления и внезапно той стартира да ми изяснява, че музикантите ми били доста скъпи.

Виктор пред музикантите ми сподели: „ Твоите хора желаят по 300 лв. хонорар. Че то един артист взема толкоз! ” Защо принизява труда им и счита, че са по-маловажни? Отношението му е гадно. Искаше да си понижим хонорара и да имаме най-много веднъж в месеца зрелище, тъй като има и други участия. Значи ние да понижим нашия, а неговия хонорар от 4000 лева си остава?! После предложи единствено двамата с него да пътуваме. Аз музикантите си няма да изоставя! За тези 4 изяви с „ Грамофонът ” съм взел към 1500 лева В последна сметка спектакълът си е негов. Нека да е жив и здрав, да си пътува... Не съм останал без работа. Затрупан съм с задължения. Прекратихме взаимната си работа – бях наскърбен, само че въпреки всичко той е в правото си да откаже съдействието ни ”, споделя пред „ Уикенд ” Дани Милев.

Оказа се обаче, че името на „ Дани Милев бенд ” продължи да си стои на рекламните афиши. Приятели на музиканта от разнообразни градове ги снимали и му ги пратили, което го вбесило.

„ Като разлепват старите си плакати, най-малко да им поставят едни лепенки. Излиза, че хората се заблуждават, че ще отидат, ще има бенд, а то Виктор си прави моноспектакъла и си пуска синбеците. Може двама души да отидат поради бенда, само че това, което прави, е неточно. Свързах се с неговия управител Кирил Кирилов и той ми сподели, че съм се интересувал единствено от пари. Пискал съм! Ами, кряскам! Аз съм си в правото, по дяволите. Не желая да го осъждам, само че съм пуснал тъжба в Комисията за отбрана на потребителите, тъй като това, което вършат, е нелегално ”, добави Милев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР