Нов скандал разтърси френския национален отбор, след като Адриен Рабио

...
Нов скандал разтърси френския национален отбор, след като Адриен Рабио
Коментари Харесай

Скандал разтърси Франция дни преди началото на Мондиал 2018

Нов скандал раздруса френския народен тим, откакто Адриен Рабио изпрати писмо до федерацията, в което декларира, че няма желание да тренира с така наречен запаси, откакто не попадна в листата от 23-ма футболисти на селекционера Дидие Дешан за Световното състезание в Русия, оповестява „ Le Parisien “.

Липсата на Адриен Рабио от листата на Дешан е една от огромните изненади преди началото на Световното състезание в Русия.

23-годишният футболист претърпя огромно отчаяние от обстоятелството, че не попадна в състава на Дешан за Мондиал 2018.

Рабио бе в листата с аварийни играчи на Дешан при положение, че някой от първия му избор се контузи и отпадне от сметките му за Световното състезание в Русия.

Това обаче не се оказа задоволително за Рабио, който е написал писмо до Френската футболна федерация, в което стимулира своя отвод да тренира с запасите и да се приготвя с тях до началото на шампионата.

Решението на Рабио може да му донесе съществено наказване.

Световното състезание в Русия ще се организира от 14 юни до 15 юли.

Френското държавно управление разкритикува Рабио за отхвърли му да се включи в подготвителния развой на запасите.

„ Мисля, че когато човек има достойнството да носи фланелката на Франция и да пази цветовете на родината си, не може да го отхвърли, без значение от позицията, която му се предлага “, съобщи представителят на държавното управление Бенжамен Гриво в края на конференцията след съвещанието на министерския съвет.

Според „ RMC Sport “, Рабио ще бъде осъден от Френската футболна федерация, а решението ще бъде взето от нейния президент Ноел Льо Гре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР