Нов скандал между американския президент и ФБР. За първи път

...
Нов скандал между американския президент и ФБР. За първи път
Коментари Харесай

Нов скандал между Доналд Тръмп и ФБР

Нов скандал сред американския президент и ФБР. За първи път разследващото бюро влезе в неприсъствен спор с Доналд Тръмп поради проектите републиканците да разпространят конфиденциален отчет за съветската спекулация, в която забъркан американския президент.


Американското министерство на правораздаването и ФБР са надвишили пълномощията при следствие на някогашен консултант на Тръмп по отношение на съветската спекулация. Това е заключението на отчета, който републиканците упорстват да бъде разгласен.

Според демократите, отчетът не е цялостен, а изказванията в него са подвеждащи. Директорът на ФБР съобщи, че изпитва " съществено безпокойствие " за наличието на отчета. И по този начин за първи път влезе в борба с американския президент.

Рей беше номиниран за поста от Доналд Тръмп, откакто американският президент уволни някогашния шеф на ФБР.
Кристофър Рей, шеф на ФБР (юли 2017 г.): Имам достойнството да управлявам Агенцията. И в никакъв случай няма да позволи работата на ФБР да бъде подбудена от друго с изключение на обстоятелствата, закона и безпристрастното гонене на справедливостта.
Според източници близки до Белия дом през последните дни Рей е увещавал Тръмп отчетът да остане конфиденциален. В медиите към този момент се появиха изказвания, че американският президент е за разгласяване на документа. Сега неговата администрация изследва отчета. И до края на седмицата американският президент би трябвало да реши дали секретното изследване да бъде разгласено обществено.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР