Нов скандал избухна през почивни дни заради публичното поведение на

...
Нов скандал избухна през почивни дни заради публичното поведение на
Коментари Харесай

На вниманието на министър Сербезова! Нов скандал с директора на РЗИ-Враца, кара хората „да го лапат“

Нов скандал избухна през почивни дни поради общественото държание на шефа на РЗИ-Враца Орлин Димитров, видя кореспондент на организация BulNews.
Това не първият случай на провокирана от него гореща полемика във фейсбук. Медията ни към този момент неведнъж е писала за неприемливото държание на Орлин Димитров и обидните думи, които той употребява против своите съперници.



Предишният здравен министър му беше забранил да написа каквото и да е в обществената мрежа, само че явно някакво замайване е дало нови сили на чиновника да „ храни “ непознати хора.



Поводът за пресния скандал е следващият скучен апел на шефа на инспекцията, посредством който притиска жителите да се имунизират. Веднага под него членове на групата „ Да се преброим като врачани “ недоволстват против непрекъснатото натрапване на тематиката с имунизацията и сипят рецензии против Орлин Димитров.
В собствен жанр той посреща с „ голи гърди “ офанзивата и незабавно минава в контра нахлуване. Един от неговите съперници бързо-бързо е посъветван „ да го лапа “, като в това време го нарочва за „ експерт по felatio “. Друг пък е разгласен за педераст.
Очевидно сериозната обстановка с разпространяването на Омикрон в страната не оставя време на новия здравен министър да направи неебходимите промени в регионалните здравни инспекции, само че обстановката във Враца от дълго време е отвън надзор и уволнението на Орлин Димитров повече не трябва да бъде отлагано. Враца желае да види в действителност резултата от Промяната…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР