Нов руски закон за регулиране на криптовалутите предвижда лимити за

...
Нов руски закон за регулиране на криптовалутите предвижда лимити за
Коментари Харесай

Москва ограничава криптовалутите със закон

Нов съветски закон за контролиране на криптовалутите планува предели за вложенията в първоначални криптомонетни предлагания, оповестява „ Ройтерс ", базирайки се на изказване на Анатолий Аксаков, началник на Руската районна банкова асоциация.
Руските управляващи наскоро оповестиха всички криптовалути за противозаконни - такива като биткойните. По-късно управляващите взеха решение, че е по-добре да контролират пазара на криптовалути, прецизира Technews.
В края на ноември Централната банка на Русия предизвести в специфичен отчет вложителите за рисковете от инвестиции в криптовалути. В документа се приказва за „ явен балон на пазара на криптовалути ".
Докладът предизвестява, че това може да докара до обилни загуби за вложителите. Криптовалутите могат да се употребяват за престъпни действия, в това число пране на пари и финансирне на терористични действия, сигнализира банката.
Новата регулация, която се готви в този момент, следва да дефинира по какъв начин ще работи пазарът на криптовалути до края на актуалната година, дават обещание съветските управляващи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР