Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън, пишат световни

...
Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън, пишат световни
Коментари Харесай

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън?

Нов романс: с кого се среща Ема Уотсън, пишат международни медии. Двойката беше хваната от папараци във Венеция. През май т.г. стана известно, че Ема Уотсън се е разделила с Брандън Грийн, наследник на английския магнат и милиардер сър Филип Грийн, след 18-месечна връзка. По всичко проличава, че актрисата към този момент е намерила заместител на някогашния си другар.

Папараците снимаха Ема да се разхожда по италианските улици с американския предприемач Райън Уолш. По-късно отидоха дружно на вечеря с другари. Източник от The Sun удостовери, че Уотсън избира момчета, които могат да се мерят с нейния разсъдък: „ Тя е доста интелигентна жена и нейните гаджета постоянно са били доста умни “.

Освен с Брандън Грийн, който е изпълнителен шеф в компанията на татко си, тя е обвързвана с софтуерните водачи Уилям Найт и Брандън Ирибе.

„ Райън също е доста интелигентен човек и Ема наподобява обича да прекарва време с него. Те се познават от известно време и се любуват на компанията си “, добавил за изданието вътрешен човек.

Райън Уолш е заемал редица позиции в региона на технологиите и е основал Walsh Consulting Group в Лос Анджелис преди три години.

Ема Уотсън не е от звездите, които парадират с живота си в обществените мрежи. Така че, когато преди няколко години най-сетне реши да приказва за себе си, това значи, че актрисата има основателна причина за това. Такива аргументи са да вземем за пример клюки за годежа й с Лео Робинтън или вести за нейното пенсиониране. Ема реши да сложи точката на клюките. В профила си в Twitter Ема Уотсън разгласява няколко туита, с цел да обясни обстановката и да опровергае това, което се приказва за нея.

„ Скъпи почитатели, слуховете, че съм сгодена или не, че кариерата ми е завършила, са просто способи да се генерират допустимо най-вече кликвания. В същото време, апелирам, разберете, че неналичието на вести за мен значи единствено, че умерено преминавам през пандемията, като множеството хора. Грижа се за околните си и се пробвам да не популяризирам вируса, който към момента визира мнозина.

Изпращам ви доста обич, надявайки се да сте допустимо най-здрави и щастливи през тези странни времена. И още веднъж благодаря на всички, които работят толкоз интензивно, с цел да сме здрави и в сигурност. “

Младата звезда от поредицата за Хари Потър – Ема Уотсън изяснява и за какво спря да снима във филми в последно време. Тя не се е снимала от декември 2018 година, когато завърши работата по филмовата акомодация на „ Малки дами “ на Грета Геруиг. Като се има поради, че звездата сега не взе участие във кино или телевизионни планове, нейната актьорска пауза може да доближи петгодишен крайъгълен камък до края на 2023 година Защо Уотсън напусна актьорството? В скорошно изявление за Financial Times тя споделя, че не е доста щастлива в тази специалност:

„ Мисля, че се усещах малко затворена в клетка. За мен беше доста мъчно, че трябваше да изляза и да продам нещо, върху което нямах доста надзор. Всеки път на министър председателите на филми публицистите ме питаха какво мисля за моите героини. Бях въвлечена по метод, който доста ме разстрои, тъй като нямах глас. И започнах да разбирам, че желая да нося отговорност единствено за тези неща, за които, в случай че някой ми се скара, мога да отговоря, без да се ненавиждам: „ Да, прецаках се, това беше мое решение, трябваше да се оправя по-добре “.

На въпрос дали би се върнала към актьорството, Ема дава отговор по следния метод: „ Да, несъмнено. Но на драго сърце седнал съм и очаквам идващия подобаващ план. Харесвам това, което върша сега. Просто намирам метод да го направя, тъй че да не се постанова да се „ клонирам “ на разнообразни лица и хора. И просто към този момент не желая да превключвам на режим робот. Има ли смисъл? “

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР