Нов рекорд е бил поставен във Враца, този път за

...
Нов рекорд е бил поставен във Враца, този път за
Коментари Харесай

Рекорд във Враца! Запалиха колите на семейството на директорка на училище /снимки/

Нов връх е бил подложен във Враца, този път за палеж. Тази нощ са били запалени и трите коли на локално семейство, научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал тази нощ към 2 часа в гаражна клетка в ж.к. „ Младост “ до блок №5. Оказва се, че е била драсната клечката на колите на мъжа и двамата синове на директорката на ОУ „ Кирил и Методий “ Невена Димитрова.
Огънят изцяло е унищожил лека кола „ БМВ “, която е благосъстоятелност на бащата и е била в гаража. Изгорели са и „ Фолксваген Гол “, който е бил паркиран под заслон до гаражната клетка и още един „ Голф “, спрян пред гаража.
Свидетели на пламъците описаха пред кореспондент на медията ни, че са видели трима души, които са залели колите със запалителни течности. Те даже им подвикнали, само че откакто драснали клечката, подпалвачите бързо избягали в посока към стадиона. Очевидците незабавно подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали екип от огнеборци и служители на реда. Огънят обаче към този момент се бил популяризирал и изгорил автомобилти, гаража и навеса. Пожарът е сподавен от чиновници на РСПБЗН-Враца.
Съседите са шокирани, че това се случва на фамилията и не знаят да се занимават със подозрителен бизнес.
Извършен е оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР